6 Mei 2012

oh scandal~~~~~

salam 1 Malaysia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




smile :),

bahagia sangat sekarang,  bila scandal aku bek.. soleh.. ensem... yang paling bersyukur.... nama dy sebijik macam orang yang aq penah sayang dulu.....

ehem.. sebelom terlupa...

memang saya still dy BF.. tapi sayang 2 xde ar..
ini larh akibat nyer selalu bercinta zaman kanak2~

opps silam... zaman budak sek....

sekarang saya cuma nak scandal jerw....
sebab scandal bukan boleh kongkong pown~~

ag pown.. muka dia ensem sangat.. susah nak buat BF ... kang dah jd BF aq... mesty ad jerw dengki nak ngurat dia..... lebih bek scandal~~~~~~ umor dia 23.. urm.. secocok sangat.....hehe


TAPI...

dalam masa yang sama...
ad lagi seorang mamat minat aq..
siap pandang tak berhenti....
malu seyh...
da alang2 dia minat btol2 kt aq..
maka aq pown layan jer larh.....
tunggu sampai dia bosan ngan aq...
hehe.......


kepada scandal2 ku... jangan risau ziela disini xkan tinggalkan kamu.. sampai kamu tinggalkan saya...

org cakap : lebih baik tinggalkan orang daripada kena tinggalkan.. nanti menangis...

saya cakap: lebih baik menangis dari melihat orang yang disayang menangis demi saya....

saya yakin di saat saya menangis kerana sakit hati... ALLAH akan gantikan yang baru yang lebih baik dari sebelom kepada saya....

oleh itu tidah mudah untuk awak buat saya menangis tok kali ke dua....

sayang keje bek2 arinie.....

say mengharap awak call saya hari ini ye~~~~~~~~~
my scandal. lap u~~~~~~~~~~