30 April 2013

Teluk kemang

Salam 1 Malaysia

Kawan nak cite sikit... kisah ini membuat saya berdikari... 
pada hujung minggu yang ceria adik saya mengajak kami sekeluaga (ayah,  mak, adam n saya ) serta kawan2 politek nya pergi teluk kemang..
Oleh kerana kereta ayah pakai iswara saje mana boley nak tampung 7 orang dewasakan?? 
Disebab itu saya bawak my boyfriend (honda dash ) g sana.. hehe saya kan single so xde boyfriend yang special pown....
Ok saya teruskan...
sorang2 atas moto wo....
Saya  nie ingat2 lupa je jalannya..  so ikot jela kereta ayah...
Sampai sana saya  berseronok2 lah...
Nak d pendekkan cite..
Masa nak  balik kerumah...  biasalah hujung minggu teluk kemang..  jalan memang jem.  Mula2 saya ikot kete ayah.. 
tapi ponek den asik Brek2 jo...  den potong keto ayah dan den bawak laju2..  bilo den pandang cormin sisi..  mak ai..  langsung xdo keto...  dalam ingatan asik pikir cito karak..ala cite hantu tu la.. den ingat cito 2 pown.. malam sebelum eh den tgok cito 2.. den da la penakot...sebek den kuek sikit dan sebek ingatan den ok..  den ingek2 jola jalan den poie tady....
Den porhati kan jo jalan ko soromban...  Alhamdulillah..  den jumpo jalan balik.. bilo sampai umah jo den bersyukur....  xjadi papo..
Maklumlah den bilo malam mato xtorang tgok jalan....

Hehe..
Sekian...
Den raso ari2 poie sano pown boleh kowt... 
den seronok dapek berdikari sebegitu...  hehe..
Nie la pic eh..  sikit jo...